divendres, 28 de maig de 2010

INSCRITS I INFORMACIÓ IMPORTANT

Bona tarda:

Ja ho tenim aquí, la llsita definitiva d'inscrits. No ho hem pogut penjar al servidor i ho teniu aquí mateix.Us hem enviat un correu electrònic a l'adreça que ens vau facilitar amb informació important. També ho teniu aquí.

Dissabte dia 29 a les 7 de la tarda i fins les 8 podeu passar a recollir el dorsal pel lloc de sortida. Davant del Casal Cultural de Castelbisbal. Punt A de la imatge adjunta. Si no podeu pasasr, us el donarem diumenge al matí. IMPORTANT TORNAR EL DORSAL AL ACABAR LA PEDALADA.Hi haurà dos avituallaments durant el recorregut i un a l'arribada. L'arribada la teniu en el punt A de la imatge adjunta, molt a prop d'on carregarem les bicicletes i hi haurà l'autocar.A cada avituallament i l'arribada hi haurà un llistat on us agrairiem que us marquéssiu. És tracta del nostre control de pas. Com bé sabeu, això no és cap cursa, és una reunió d'amics que ens agrada anar en bici i us convidem a que vingueu amb nosaltres. Cosa per la qual us estem molt agraïts.

A les 6:45 comencem a carregar bicicletes al camió i quan acabem, si son més de les 7 marxarem cap a Sitges. Si no, us espererem fins les 7. Si us plau sigueu puntuals.

L'organització tindrà cura de les bicicletes a l'hora de carregar-les al camió, no obstant, protegiu-les per evitar qualsevol dany. No ens podem fer responsables dels danys que poguem ocasionar.

Gràcies i ens veiem diumenge al matí:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada